e-kurs eba modülü ve başvuru ekranı MEB uyarı

e-kurs eba modülü ve başvuru ekranı MEB uyarı
e-kurs eba başvuru süresi uzatıldı. MEB e-kurs eba modülü başvuruları 9 Ekim 2015 cuma gününe kadar uzatıldı. e-kurs eba modülü başvuru ekranı e-kurs.eba.gov.tr'de.

MEB'den son dakika e-kurs EBA başvuru açıklaması geldi. MEB e-kurs eba başvuru süresini 9 Ekim cuma gününe kadar uzatma kararı aldı.

Peki e-kurs eba başvuruları nasıl yapılır? e-kurs nedir? e-kurs eba modülüne nasıl giriş yapılır? e-kurs dersleri neler? e-kurs eba başvuru ücreti ne kadar sorularının yanıtları haberimizde. 

21 Eylül'de başlayan e-kurs kayıtları için son gün 2 Ekim olarak açıklanmıştı. Ancak MEB'den yapılan son dakika açıklamasında
e kurs kayıtları 9 Ekim Cuma gününe kadar uzatıldı. 

EBA E KURS BAŞVURU EKRANI 2015

Eba e kurs başvurusu için veli ve öğrencilerin öncelikle e-kurs.eba.gov.tr adresine internet üzerinden giriş yapmaları gerekiyor. e-kurs.eba.gov.tr
adresinden karşınıza çıkan aşağıdaki menüden başvuru yapacağı menüyü seçmeniz gerekiyor. 

İlgili menünün seçilmesinin ardından karşısına aşağıdaki giriş sayfası çıkacak. Eba sistem giriş ekranından ilgini kutucuklara kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek e-kurs başvurunuzu yapabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.