E-Okul Karne Notları Sorgulama - 2 . Dönem Karne Notu hesaplama - Devamsızlık sorgulama

E-Okul Karne Notları Sorgulama -  2 . Dönem Karne Notu hesaplama - Devamsızlık sorgulama
e-Okul karne notu hesaplama nasıl yapılıyor? TEOG sınavına giren öğrencilerin velileri e-Okul VBS hakkında pek çok şeyi merak etmeye başladı. e-Okul karne notu hesaplamaya olanak sağlıyor. Ayrıca devamsızlık bilgilendirmede bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

E okul not sorgulama vbs girişi meb.gov.tr sistemi burada! MEB tarafından hazırlanan e okul sistemi öğrencilerin notlarını kolaylıkla öğrenebilecekleri bir sistem olarak öngörülüyor. E okul sistemi ile öğrenciler notlarını, devamsızlıklarını ve ders programlarına rahatlıkla ulaşabiliyor. e-okul sisteminde öğrenciler giriş yaparak okuldaki durumlarını ailelerine rahatlıkla gösterebilir. E okul vbs girişi ailelerin çocuklarını rahatlıkla izleyebileceği bir e-okul.meb.gov.tr adresi için tıklayınız...

E OKUL VBS GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL HAKKINDA TÜM ARAMALAR

E okul okul veli bilgilendirme sistemi, e okul vbs, e okul öğrenci girişi sistemi, e okul öğretmen, e okul, ders notları, e okul meb, e okul öğrenci bilgilendirme sistemi gibi bir çok arama kriterinin cevabı buradan öğrenebilir ve giriş yapabilirsiniz.

e okul veli bilgilendirme sisteminde okul yöneticileri ya da öğretmenler tarafından öğrencilere yada velilere ulaştırmak istenilen duyurulara kolaylıkla vereceğimiz olan linkle ulaşabilirsiniz. Bireysel bazda ya da toplu duyurular, Ders Programı : Ders programı, ders başlangıç ve bitiş saatleri, derslere giren öğretmen bilgileri haftalık ders programı, Devamsızlık Bilgileri : Dönem içinde özürlü ve özürsüz devamsızlıklar, Not Bilgileri : Öğrencinin okulda aldığı sınav, proje ve performans belirlemeye yönelik çalışmalarla ilgili puanlar, Sınav ve Proje Bilgileri : Öğrencinin hangi dersten ne zaman sınav olacağı ve projesini teslim edeceği tarihler yer almaktadır.

E OKUL VBS GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E Okul öğrenci giriş nasıl yapılır?

Yazılı sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ''Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş'' yapmaları gerekmektedir.
 
Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece sınav sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son devamsızlık bilgisine de ulaşılabiliyor.

e-Okul VBS Mobil uygulaması

e-Okul'a sadece bilgisayarınızdan değil, akıllı telefonunuz ya da tabletinizden de girebilirsiniz. Eğer Android işletim sistemine sahip bir cihazınız varsa Google Play'dan, iOS işletim sistemine sahip bir cihazınız varsa AppStore'dan e-Okul VBS Mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Böylece e-Okul Veli Bilgilendirme Sisteminden yapabileceğiniz işlemleri mobil cihazınızdan yapabilirsiniz.

e-Okul sisteminin içinde neler var?

Devamsızlık Bilgileri
Haftalık Ders Programı
Not Bilgisi
Sınav Tarihleri
Pansiyon Bilgileri
Tercih sonuçları

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum