E-Okul VBS giriş ile sınav sonuçları devamsızlık bilgileri

E-Okul VBS giriş ile sınav sonuçları devamsızlık bilgileri
Milli Eğitim Bakanlığı, veli ve öğrencilere E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile bir çok bilgiye anında ve kolay erişim imkanı sağlıyor.

Veliler öğrencilerin notlarını ve devamsızlıklarını e-okul üzerinden takip edebilirken öğrencilerin de bu bilgilere erişimi sağlanmış oluyor. TEOG sonuçlarının açıklanması ve nakil işlemleri gibi bir çok konuda e-okul veli bilgilendirme sistemi devreye giriyor.

01. DEVAMSIZLIK BİLGİLERİ

E-Okul ile öğrenciler ve veliler güncel devamsızlık bilgisi takibini yapabilirler.

02. HAFTALIK DERS PROGRAMI

Öğrenciler haftalık ders programlarını e-okul sistemi üzerinden öğrenip takip edebiliyorlar.

03. NOT BİLGİSİ

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, velilere ve öğrencilere internet üzerinden e-okul ile not bilgisi öğrenme fırsatı sunuyor.

04. SINAV TARİHLERİ
 
Veliler ve öğrenciler, güncel sınav tarihlerine ve sınav takvimlerine e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden ulaşıp takibini yapabiliyor.
 
05. PANSİYON BİLGİLERİ
 
Kullanıcılar e-okul ile öğrencilerin barındıkları pansiyonların güncel zaman çizelgelerine ve yemek menülerine ulaşabiliyorlar.
 
06. E-OKUL ANDROID VE IOS'TA
 
E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi uygulaması Android ve iOS platformlarında yer almaktadır.
Sınav Sonuçları
E-Okul, TEOG sınav sonuçları ve yerleştirme sonuçlarının da açıklanmasında kullanılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, sınav sonuçları, tercih sonuçları ve nakil işlemleri için e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden sorgulama imkanı veriyor.

E-OKUL'A GİRİŞ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.