E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi
T.C Milli Eğitim Bakanlığı , e okul veli bilgilendirme sistemi öğrenciler bazen e-okul’a giremediklerini düşünüyorlar. Öğrencilerimizin aşağıdaki uyarılara dikkat etmelerini öneriyoruz.

e-okul veli bilgilendirme sisteminde dönem dönem kesintiler oluşsa da bu kesintiler anlık oluyor. Öğrencilerin bu durumda kaygılanmasına gerek yok, çünkü Milli Eğitim bakanlığı teknoloji birimi yetkilileri an be an durumun farkındalar. Çok vahim bir durum olmadığı sürece, örneğin sunucunun çökmesi gibi, aksaklık en kısa sürede giderilir. Sizler de e okul veli bilgilendirme sistemine rahatlıkla girebilirsiniz.

MEB E okul Milli Eğitim Bakanlığı, e okul veli bilgilendirme sistemi öğrenciler bazen e-okul’a giremediklerini düşünüyorlar. Öğrencilerimizin aşağıdaki uyarılara dikkat etmelerini öneriyoruz.

E-Okul’da Yapılan Sistem Çalışmaları Sebebiyle Kısa Süreli Kesintiler Olabiliyor, ancak kısa sürede açılmaktadır.

AYRICA MOBİL CİHAZLAR ya da TABLETLERDEN Girenler Alttaki linkte yer alan mobil girişe tıklayarak giriş yapmalıdır.

E-Okul VBS (Masaüstü) Girişi için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.