EBA şifresini unuttum, kaybettim ne yapmalıyım

EBA şifresini unuttum, kaybettim ne yapmalıyım
EBA şifresini unuttum, EBA şifremi kaybettim ne yapmalıyım diyorsanız haberimizin devamında EBA şifresi hakkında detaylı bilgilendirmeler mevcuttur.

EBA şifremi kaybettim ne yapmalıyım

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir sosyal eğitim platformu olan Eğitim Bilişim Ağı yani EBA projesi hayata geçirildiği tarihten bu yana milyonlarca kullanıcıya erişti. EBA öğretmenler ve öğrenciler için büyük bir veri deposu haline geldi ve 7’den 70’e herkesin taktirini kazandı. Daha önceki yazılarımızda Eğitim Bilişim Ağı yani EBA hakkında detaylı bilgilendirmeler sunmuştuk. Bize EBA hakkında gelen sorular arasında EBA şifremi unuttum, EBA şifremi kaybettim gibi soruların çok gelmesinden dolayı bu yazıyı hazırladık.

EBA şifremi unuttum, ne yapmalıyım

EBA şifrenizi unutmanız durumunda çok basit şekilde sadece TC. Kimlik numaranız ile şifrenizi geri alabilmeniz münkündür. Aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklayarak kimlik numaranızı ve resimde görülen doğrulama kodunu girdikten sonra “Şifre Sıfırlamak İçin E-Posta Gönder” butonuna basmamız şifre sıfırlama için yeterli olacaktır. Daha sonra yeni şifremiz sistemde kayıtlı olan mail adresinize iletilecektir.  Öğretmen ve öğrenci dahil bu bağlantı ile şifrelerini yenileyebilirler.

EBA Şifre Sıfırlamak İçin TIKLAYIN

eba-sifresi-nasil-alinir.jpg

Kaynak:Eğitim Sistem

6
111
32
111
9
10
116
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.