Emek olmadan yemek olmaz kompozisyon

Emek olmadan yemek olmaz kompozisyon
Emek olmadan yemek olmaz ile ilgili kompozisyon örneğini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Kişi geçimini sağlayabilmek ve hayatına devam edebilmek için mutlaka bir meslek edinerek çalışmalıdır. Çalışmayan insanın herhangi bir geliri olmaz. Bu durumda kişi hayatını devam ettirecek maddi imkândan yoksun kalır.

Para kazanmak ve ihtiyaçlarını karşılamak isteyen herkes mutlaka emek harcayarak bir işte çalışmalıdır. Çalışmayıp emek harcamayan, alın teri dökmeyen kişiye hiç kimse yardım etmez. Çok yakınları zor durumda elinden tutsa bile bu geçici bir durumdur ve sürekli değildir. Bu nedenle her insan geçimini sağlamak için mutlaka çalışmalıdır.

Çalışmak insanı hem zinde tutar hem de ihtiyaçlarını karşılaması için maddi gelir sağlar. Hiç kimse yattığı yerden para kazanamaz. İnsan bu durumu göz önünde bulundurarak mutlaka bir işe girip çalışmalı, ihtiyaçlarını karşılamak için emek vermelidir.

1825
350
794
602
754
300
1617
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum