En verimli yağmur alın teridir ile ilgili kompozisyon

En verimli yağmur alın teridir ile ilgili kompozisyon
Bu yazımızda sizlere En Verimli Yağmur Alın Teridir İle İlgili Kompozisyon örneği vereceğiz.
Bir insan hayatta elde etmiş olduğu şeylerden en değerlisine çalışarak sahip olmaktadır. Hiçbir şey emek verilmeden ya da zahmet çekilmeden elde edilmez. Bu nedenle her insan kendisine birtakım hedefler belirlemeli ve bu hedefler doğrultusunda çalışmalıdır.
 
Bir insan herhangi bir konuya odaklanıp bu uğurda emek verdiğinde bu emeğinin karşılığını mutlaka alacaktır. Hayatta hiçbir emek karşılıksız kalmamaktadır. İnsan alın teri dökerek çalıştığı zamanlarda bu emek kişiye mutlaka maddi veya manevi bir kazanç olarak dönecektir. Hayatta hiçbir başarı emek verilmeden kazanılmaz ve bu sebeple her insan hedefleri doğrultusunda çok çalışmalıdır.
 
Çalışkan insanlar toplum tarafından da çok sevilen insanlardır. Bu özelliğe sahip olan hiçbir insan başkalarına muhtaç olmamaktadır. Bu sebeple her insanın çok çalışıp alın teri dökerek hedeflerine ulaşmaya çalışması gerekmektedir.

82
57
107
7
8
23
228
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.