En yakın arkadaşınız engelli olsaydı konulu kompozisyon

En yakın arkadaşınız engelli olsaydı konulu kompozisyon
n Yakın Arkadaşınız Engelli Olsaydı Konulu Kompozisyon örneği yayınlayacağız.

İnsanlar türlü türlüdür. Kimisi siyah tenli kimisi çekik gözlüdür. Kimisi sapsarı saçlara kimisi ise masmavi gözlere sahiptir. Kimisi uzun boylu kimisi hafif şişmancadır. Ne olursa olsun herkes kendi nitelikleriyle önemlidir. Bugün hayatımıza devam ederken bazen bir şeyi gözden kaçırabiliyoruz. O da yarının ne getireceğini bilemeden yaşadığımız gerçeğidir. Mesela sizler yarının size ne getireceğini bilebilir misiniz?

Mehmet benim en yakın arkadaşımdır. Neden mi hemen Mehmet’e geldi konu? Çünkü Mehmet ile benim dostluğum yukarıda anlatmaya çalıştığım şeyle birebir örtüşüyor. Mehmet küçükken geçirdiği bir kazadan dolayı bugün tekerlekli sandalye ile günlük yaşamına devam ediyor. Ama Mehmet tekerlekli sandalyede bizim onunla paylaştığımız mutlu anlar değişmedi. Maça da beraber gidiyoruz, bazen masa tenisi de oynuyoruz. Bazen birbirimize küs bile kaldığımız oluyor. Yani kısaca benim en iyi dostum Mehmet ben de onun en iyi dostuyum. İkimiz için de tek engel kalplerdeki engeller

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
88
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.