Eurovision 2013'te, ülkesinin Rusya’ya neden sıfır puan verdiği üzerine soruşturma başlatan ülke

Eurovision 2013'te, ülkesinin Rusya’ya neden sıfır puan verdiği üzerine soruşturma başlatan ülke
Eurovision 2013'te, ülkesinin Rusya’ya neden sıfır puan verdiği üzerine soruşturma başlatan ülke hangisidir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Soru : Eurovision 2013'te, ülkesinin Rusya’ya neden sıfır puan verdiği üzerine soruşturma başlatan ülke hangisidir?

A- Ermenistan
B- Ukrayna
C- Belarus
D- Azerbaycan

Doğru Cevap : Azerbaycan

Eurovision'da Rusya'ya sıfır puan soruşturması

RUSYA AZERBAYCAN'A 12 VERMİŞTİ

Eurovision'da Rusya'ya sıfır puan soruşturmasıRusya, Azerbaycan adına katılan Farid Mammadov'a en yüksek puan olan 12'yi vermişti. Mammadov yarışmanın galibi Danimarkalı Emmelie de Forest'in ardından ikinci oldu.

RUS TEMSİLCİ 5. OLDU

İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen yarışmada, Rus temsilci Dina Garipova ise beşinci oldu.

ALİYEV "ARAŞTIRILSIN" DEDİ

BBC Türkçe'de yer alan haberegöre, Azerbaycan'ın Rusya Büyükelçisi Polad Bülbüloğlu Cumhurbaşkanı Aliyev'in soruşturma emri verdiğini ve oyların yeniden sayıldığını bildirdi. Bülbüloğlu çok sayıda Azeri'nin cep telefonu mesajlarıyla verdikleri oylarla Rusya'yı desteklediğini anlattı.

"RUSYA AZERBAYCAN'DAN 10 PUAN ALMALIYDI"

Bülbüloğlu, "Bu verilere göre Rusya Azerbaycan'dan 10 puan almalıydı. Azeri televizyonunda bu konuyla ilgili açıklama yapılacak" dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.