Evinizde bitki ya da hayvan yetiştirdiyseniz büyümeleri sırasında dikkatinizi neler çekti

Evinizde bitki ya da hayvan yetiştirdiyseniz büyümeleri sırasında dikkatinizi neler çekti
Evinizde bitki ya da hayvan yetiştirdiyseniz büyümeleri sırasında dikkatinizi neler çekti, açıklayınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Evinizde bitki ya da hayvan yetiştirdiyseniz büyümeleri sırasında dikkatinizi neler çekti, açıklayınız

Ödev cevabı kısaca : Evet, evimde bitki yetiştirdim ve büyümeleri sırasında birkaç dikkat çeken nokta vardı. Öncelikle, bitkilerin büyüme hızı ve şekli beni oldukça etkiledi. Bazı bitkiler hızla büyürken diğerleri daha yavaş gelişiyordu. Ayrıca, bitkilerin büyüme sırasında çıkardığı yaprakların rengi, boyutu ve dokusu da ilgimi çekti. Bitkilerin aydınlatma, sulama ve toprak kalitesine olan tepkilerini gözlemlemek de önemliydi. Aynı zamanda, bitkilerin çiçeklenme ve meyve verme süreçleri de oldukça ilginçti ve büyüme sürecinin bir sonucu olarak gözlemlediğim bu değişimler beni etkiledi.

8
50
0
50
50
0
50
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.