Fatih Koleji'nin kapatılmasına mahkemeden durdurma

Fatih Koleji'nin kapatılmasına mahkemeden durdurma
Beyköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz haftalarda hukuksuz şekilde kapatılan Düzce Fatih Koleji, İdare Mahkemesi'nin yürütmeyi durdurma kararıyla tekrar eğitime devam dedi.

Kapısına kilit vurulan Düzce Beyköy'deki Fatih Koleji'nin mühürlenme sebebi olarak Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç tarafından gösterilen ruhsatsız yapılaşma tespiti de çürütülmüş oldu.

Mahkeme kararının ardından Fatih Koleji yetkilileri ve Av. Teoman Yaman eşliğinde bir basın açıklaması düzenleyerek "İstemiş olduğumuz yürütmeyi durdurma kararı Sakarya İdare Mahkemesi tarafından dün karara bağlanmıştır. Çıkan mahkeme kararına göre yürütme durdurulmuş olup eğitim yuvamızı tekrardan açıyoruz." dedi.

    Avukat Teoman Yaman ve Fatih Koleji yetkilileri, projeye aykırılık değil belediyenin kendi ruhsatını yok saymasından dolayı trajik bir durumla karşı karşıya kaldıklarını ve belediyenin kendi kusurlarından fayda sağlamaya çalıştıklarını ve farklı amaçla yapılan bir davranış olarak gördüklerini belirtti

Kaynak:

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.