FEM'den 3 Türkiye şampiyonu

FEM'den 3 Türkiye şampiyonu
Fırat Eğitim Merkezi (FEM) Dershaneleri, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) 3 Türkiye şampiyonu çıkardı.

Beşiktaş FEM Şubesi'nden Kerem Çıtak dil sınavı İngilizce'de Türkiye birincisi, Taha Niyazi Tutkuner TS2'de Türkiye birincisi, Mustafa Asım Kılıçaslan, TS1'de Türkiye birincisi ve yerleştirme derecesinde ise Bakırköy FEM'den Büşra Topal Y-TM2, Y-TM3 Türkiye birincisi oldu.

Şampiyon öğrenciler bugün saat 12.00'da Fatih Sultan FEM Şubesi'nde buluşacak.

LYS ŞAMPİYONU SAMANYOLU KOLEJİ'NDEN

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2014 Öğrenci Seçme Yerleştirme Sistemi ve Lisans Yerleştirme Sınav sonuçlarını açıkladı.

Açıklanan sonuçlara göre, Özel Samanyolu Fen Liseleri öğrencilerinden Ömer Furkan Parmak TM1, TM2, TM3 puan türlerinde Türkiye 1.si oldu. Aynı okuldan Muhammed Emin Vergili isimli öğrenci ise MF-2 puan türüne göre Türkiye 5.'si olurken, Mehmet Aydın Esis ise TM-1 puan türüne göre Türkiye 9.'su oldu. Öte yandan, Türkiye 1.'si olan Ömer Furkan Parmak, haberi umrede öğrendi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.