Gaziantep Büyükşehir belediyesinden toplu ulaşıma dev zam

Gaziantep Büyükşehir belediyesinden toplu ulaşıma dev zam
Her geçen gün artan maliyetler nedeniyle belediyeler toplu ulaşım hizmetlerine peş peşe zam yaptı. Son olarak bir büyükşehir belediyesi daha şehir içi otobüs ücretlerine zam yapıldığını duyurdu. İşte detaylar...

Gaziantep'te şehir içi ulaşım ücretlerine yüzde 41 ila 43 oranında zam yapıldı. Yeni zamlı tarife 6 Temmuz 2023'de yürürlüğe girecek.

GAZİANTEP TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİ NE KADAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'nde (UKOME) toplu taşıma ücretlerinde yapılacak zamlarla ilgili toplantı gerçekleştirdi.

6 Temmuz 2023 Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere şehir içi tarifeleri tam ücret 6,95 TL'den 9,80 TL'ye, öğrenci ücreti 3,50 TL'den 5,00 TL'ye yükseldi.

Başpınar tarifeleri de aynı oranda arttırıldı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.