Google, iş bulmayı da kolaylaştırıyor

Google, iş bulmayı da kolaylaştırıyor
18 Nisan’da Google Earth’ün yeni bir versiyonunu duyuracak olan Google, yeni projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Google, iş dünyasına yönelik tasarladığı Google Hire uygulamasını duyurdu. Google Hire ile birlikte kullanıcılar iş başvurusunda bulunabilecek.

18 Nisan’da Google Earth’ün yeni bir versiyonunu duyuracak olan Google, yeni projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Google, şimdi de iş dünyasına yönelik tasarladığı Google Hire uygulamasını duyurdu.

Greenhouse, Indeed, Jobvite, LinkedIn, Lever ve Oracle’s Taleo gibi servislere rakip olarak geliştirilen Google Hire, Medisas, DramaFever ve Poynt gibi şirketler tarafından açık pozisyon başvurularını kabul etmek için kullanılacak.İş arayan şirketlerin açık pozisyonlarına başvurmak, sektördeki kişilerle bağlantı kurmak ve iletişime geçmek için kullanılacak olan Google Hire, Google’ın mail uygulaması Gmail ile bağlantısı nedeniyle kullanımı daha kolay bir arayüze sahip olacak.Uygulama, 2015'te kurulan kurumsal uygulama geliştirme ekibi Bebop tarafından geliştirildi.

Google’ın işe alım servisi olan Hire, ortaya çıktı

Henüz resmi bir şekilde tanıtılmayan Google Hire, adından da anlaşılabileceği gibi bir işe alım servisi. Anlaşmalı olduğu şirketlerdeki açık pozisyonları karşınıza çıkaracak olan Google Hire, Google’ın işe alım dünyasına attığı en ciddi adım. Özellikle Greenhouse, Indeed, Jobvite, LinkedIn, Lever ve Oracle’s Taleo gibi servislere rakip olmak için geliştirilen Google Hire, Google’ın 2015 yılında 380 milyon dolar karşılığında bünyesine kattığı Bebop ekibi tarafından geliştirildi.
 
DramaFever, Medisas, SingleHop, CoreOS ve Poynt gibi firmalarla iş birliği içinde olan Google Hire, önümüzdeki aylar içerisinde resmen tanıtılacaktır. Halihazırda hire.withgoogle.com adresinden ulaşılabilen Google Hire’a üye olmak ise şu an için mümkün değil. Google tarafından Hire servisiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığını da ekleyelim.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.