Google Play Store indir Yeni güncelleme //Google Play Store Mağazası giriş

Google Play Store indir Yeni güncelleme //Google Play Store Mağazası giriş
Google Play Store indir ve AppStore giriş ile sınırsız uygulama yükle. Yeni sürümü ile göze gelen Google Play Store apk indir. Yeni sürümü yayınlanan Google Play Store mağazası tamamen ücretsiz girişleri. Peki Google Play Store mağazası nasıl uygulama ind

Google Play Store indir ve AppStore giriş ile sınırsız uygulama yükle. Yeni sürümü ile göze gelen Google Play Store apk indir. Yeni sürümü yayınlanan Google Play Store mağazası tamamen ücretsiz girişleri. Peki Google Play Store mağazası nasıl uygulama indiririm?

Uygulama mağazalarındaki değerlendirme sistemleri uygulamaların hızlı bir şekilde yayımlanması ve kalitesi bakımından oldukça önemli bir sistem. Firmalar ürün geliştiricisini mağdur etmeyecek şekilde hem yaş sınırını belirlemeye hem de değerlendirme yapmaya özen gösteriyor ve buna göre uygulamayı yayınlıyor. Google Play Store mağazasında yaş sınırı ve uygulama değerlendirmesi konusunda yeni çalışmalar yaptığını açıkladı. Önümüzdeki günlerden itibaren Google Play yaş sınırı belirlenmesi pek çok belirleyici kurumun standartlarını temel alarak yapılacak. Uygulama sahibi geliştiriciler yayınlanması istediği uygulaması ile ilgili soruları cevaplayacak ve verdiği cevaplara göre uygulamanın yaş aralığı belirlenecek. Uygulamanın sayfasında ise belirlenen yaş sınırı ikonlar ile gösterilecek. Yaş sınırı belirleme işlemleri geliştiriciye ücretsiz olarak sunulacak.

Son Gelen Güncellemeler ile artık farklı bir boyut kazanan Google play store yeni güncellemesi ile bu haberimizde sizlere ayrıntılı bilgi vereceğiz.

Sizler için hazırladığımız google play store indirme işlemi nasıl yapılır google play store yüklemek için neler gereklidir, uygulamalar ücretlimi ücretsizmi hepsi ve daha fazlası ajanskarabuk adresinde.

Sizlere Google play store indir uygulaması üzerinden ücretli APK indirebilmek istiyorsanız da hesabınıza kredi kartı bilginizi tanımlamanız yeterli olacaktır. Kredi kartı bilgilerinin hesaba nasıl tanımlamadan ücretli uygulama satın alamazsınız.

O zaman diyebilirizki android işletim sistemlerini anladıkta Diğer işletim sistemlerinde durum nedir ?

Burada Aklımıza direk gelen burada Apple, iPhone ve iPad ile iPod Touch modelleri için kendisi tarafından geliştirilmiş olan iOS işletim sistemini kullanır.

Akıllı Telefona Google Play Store indir

Peki Apple uygulamaları App Store adını verdiği çevrimiçi mağazasından sunar.Ancak Android işletim sistemi için geliştirilen uygulama ve oyunlar da Google Play Store üzerinden aynı şekilde sunulur. Ancak geri kalan birçok akıllı telefon ve tablet üreticisi Google açık kaynak kodlu geliştirdiği Android işletim sistemini kullanmayı tercih eder.

Uygulama değerlendirmeyle ilgilenen personeller sisteme yüklenen uygulamayı Google sözleşmelerine aykırılık konusunda daha hızlı inceleyerek daha kısa süre içerisinde yeni uygulama mağazada yayınlanabilecek. Ayrıca reddedilen uygulamalarla ilgilide geliştiricilere uygulamanın neden reddedildiği konusunda daha detaylı bilgiler verilecek. Böylece geliştirici hatalarını göz önünde bulundurarak uygulamasını düzelttikten sonra uygulamasını mağazaya yeniden yükleyebilecek.

Google Play Store mağazası rekor kıran oyun!

Milyonlarca oyun sevenlerin ilgiyle oynadığı AA Oyunu gün geçtikçe rekorlar kırmaya devam ediyor. AA oyunu İndir’mesi ve şifrelerini çözmesiyle WhatSapp uygulamasını geride bıraktığı açıklandı. AA Oyunu Nasıl oynanır ve indir’ilir. AA Oyunu Google Play (Android Market) uygulaması İndir’mek ücretli Mi yoksa Ücretsiz bir oyun mu işte detaylar.

Akıllı telefon kullanıcıların en çok indirdiği uygulamalardan biri olan “aa”, WhatsApp’ı geçtiğimiz hafta geride bıraktı. Son derece sürükleyici olan “aa” oyunu, sizi kolayca bağımlısı haline getirebilir. Kendi etrafında dönen bir yuvarlağa size verilen sayı çubuklarını birbirlerine temas ettirmeden saplamaya çalıştığınız bu oyunda bölümleri geçtikçe dairenin dönme hızı, çubukların sayısı ve dairenin dönüş yönü gibi unsurlar değişebiliyor.

Oyun her geçen bölümde daha da zor bir hal alıyor. Bu oyun sürükleyici olmasının yanı sıra kullanıcılarının da bir hayli sinirlerini bozuyor.

Google Play Güncellemeleri
Google’ın Android işletim sisteminin uygulama marketi olan ve en son yaklaşık bir ay önce Google Play Store 5.2.13 güncellemesini alan Google Play,şimdi geniş çaplı genel bir güncelleme ile Google Play Store 5.3.5 versiyonunu yayınladı.

Bir çok yeniliği beraberinde getiren bu güncelleme ile birlikte, arayüzde yapılan değişiklerden, bildirimler ve uygulama güncellemelerine kadar bir çok değişiklik kullanıcılara sunuldu.

GооglePlay Oyun Modeli
Bu Uygulamanın yani GооglePlay’in en güzel özelliği keѕinlikle оyunları indirebilmenizdir. Bunun için menüde рek çоk farklı ѕeçenek vardır. Yani ücretѕiz оyunlara, ücretli оyunlara, рорüler оlan оyunlara, en çоk haѕılat yaрan оyunlara ve daha рek çоk farklı kategоriye giriş yaрarak aradığınız оyunları kоlaylıkla bulabilirѕiniz. Bu anlamda оldukça güzel bir ѕiѕtem vardır. Nоrmalde tüm bu uygulamaları bulmanız оldukça zоrdur.

Fakat GооglePlay Stоre ѕayeѕinde tüm bu uygulamaları tek bir çatı altında tорlayarak ѕizlerin kоlaylıkla indirebilecekѕiniz.. İçeriѕinde yüzlerce farklı kategоri оlduğu için neyi aramanız gerekiyоrѕa оnu rahatlık bulabilirѕiniz. Bu anlamda оldukça güzel bir ѕiѕtem mevcuttur.

Google Play APK İndirme Seçenekleri
Öncelikle en güncel Google Play Store indirin. İndirdiğiniz dosyayı telefon hafızasına atın. Attığınız APK dosyasına dikkat etmeyi unutmayın. Android cihazınızdaki dosya yöneticilerinden “com.android.vending-5.2.12-80321200-minAPI9.apk” dosyasını seçin ve yükleme işlemini başlatın. Yükleme işleminden sonra en güncel Google Play Store cihazınızda olacak

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.