Günümüzdeki giysi ve ayakkabılarla metinde anlatılanlar arasında ne gibi benzerlikler ve farklılıklar bulunmaktadır

Günümüzdeki giysi ve ayakkabılarla metinde anlatılanlar arasında ne gibi benzerlikler ve farklılıklar bulunmaktadır
Günümüzdeki giysi ve ayakkabılarla metinde anlatılanlar arasında ne gibi benzerlikler ve farklılıklar bulunmaktadır konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Günümüzdeki giysi ve ayakkabılarla metinde anlatılanlar arasında ne gibi benzerlikler ve farklılıklar bulunmaktadır

Ödev cevabı kısaca : Metindeki giyim tarzıyla günümüz giyimindeki benzerlikler şunlardır: Temizlik önemlidir, renk seçimleri çeşitlidir, uzun giyim tarzı tercih edilir. Farklılık olarak ise günümüzdeki giyimde kullanılan kumaş ve renk kalitesi, moda trendleri ve süsleme detayları öne çıkar.

Günümüzde çok farklıdır. Çünkü geçmişe baktığımızda şunları görürüz ayakkabılar ince deriden mor, kırmızı veya sarı renkte yapılır, deriye çok güzel renkler verirlermiş. Kepenek yerine de dolama adı verilen topuklara kadar uzun şeyler giyerlermiş. Oysa günümüzde kadınlar topuklu ayakkabı erkekler kundura her iki kesim de spor ayakkabılar giymektedirler. Manto ve uzun kollu giysiler günümüzde de giyilirken günümüzde etekler, kısa şortlar ve askılı elbiseler de giyilmektedir.

4
2
2
1
0
0
2
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.