Haftasonu 3 sınav yapılacak

Haftasonu 3 sınav yapılacak
ÖSYM bu hafta sonu 2 sınav yapacak. Birde 4 Aralıkta Özel Güvenlik Sınavı var.

İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlık Sınavı) 2. Dönem: İSG 2. Dönem sınavı 3 Aralık'ta yapılacak. Sınav saat 09:30 da başlayacak. Sınav sonuçları ise 15 Aralık 2016 Perşembe günü açıklanacaktır.

KPSS DHBT (Din Hizmetleri Alan Bilgisi): DHBT 4 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Sınav saat 09:30 da başlayacak. Sınav sonuçları ile ilgili ÖSYM net bir tarih açıklamadı.

2016/6 Özel Güvenlik Sınavı : 67. Temel Eğitim ve 43. Yenileme Eğitim Sınavı 4 Aralıkta yapılacak. Sınav sorruları hafta içi açıklanacak. Temel Eğitim Sınav Sonuçları ve Cevap Anahtarı 16 Aralık 2016 Cuma günü açıklanacak. Yenileme Eğitim Sınav Sonuçları ve Cevap Anahtarı ise 23 Aralık Cuma günü açıklanacaktır.

Sınav Soruları Cevapları, Sınav Sonuçları ve Puan Hesaplamalarına sitemizden takip edebilirsiniz.

Sınavlara katılacak adaylara başarılar dileriz.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.