Hangi lig hangi kanalda yayınlanacak

Hangi lig hangi kanalda yayınlanacak
2023 - 2024 senesinde hangi lig hangi kanalda, bu sezon hangi kanallar maçların yayıncı kuruluşu oldu, liglerin yayın ihalesi hangi kanalda, maçlar hangi hangi kanalda canlı yayınlanacak?

2023 - 2024 sezonunda hangi lig hangi kanalda yayınlanacak, hangi kanallarda hangi maçları izleme şansına sahipsiniz, NTV, beIN SPORTS, Smart Spor, ATV, A Haber, A Spor, TRT Spor, Tivibu Spor, Sports TV'de hangi ligler ekrana gelecek, maçları hangi kanal yayınlayacak? Detaylar...

Süper Lig: beIN SPORTS 2023-2024 sezonu sonuna dek Spor Toto Süper Lig maçları sadece beIN SPORTS'da olacak.
Süper Lig özetleri: tr.beinsports.com
Süper Lig Radyo: TRT Radyo
TFF 1. Lig: TFF 1. Lig'de maçlar beIN Sports ve TRT tarafından yayınlanacak.
Ziraat Türkiye Kupası: ATV, A Haber, A Spor

Premier Lig, Dünyanın en çok takip edilen ligi Premier Lig 11 Ağustos'ta başlayacak ve 19 Mayıs'ta sona erecek. Premier Lig maçları beIN SPORTS ekranlarında gösterilecek.

Bundesliga, Son yıllara Bayern Münih'in ambargo koydığı Bundesliga 18 Ağustos'ta başlayıp 18 Mayıs 2024'te bitecek. Karşılaşmalar beIN SPORTS'ta yayınlanacak.

Serie A ve Ligue 1 Serie A ve LaLiga yeni sezonda S Sport'ta yayınlanacak.

Hollanda Eredivisie, 2023/24 sezonu boyunca BBN Türk TV ekranlarında olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ (EXXEN) Şampiyonlar Ligi maçları Exxen'de yayınlanacak.

AVRUPA LİGİ (EXXEN) UEFA Avrupa Ligi maçlar Exxen'de yayınlanacak.

FRANSA LİGUE 1 (BEIN SPORTS) Paris Saint-Germain'in hegemonya kurduğu Fransa Ligue 1 6 Ağustos'ta başlayıp 4 Haziran 2023'te sona erecek. Karşılaşmalar Bein Sports'ta yayınlanacak.

SPOR TOTO SÜPER LİG (BEIN SPORTS) Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un ezeli rekabetine sahne olan Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu 5 Ağustos'ta başlayacak ve 28 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek. Karşılaşmalar Bein Sports'ta yayınlanacak.

İTALYA SERİE A (S SPORT) Avrupa'nın büyük liglerinden İtalya Serie A 13 Ağustos'ta başlayacak ve 4 Haziran 2023'te sona erecek. Maçlar S Sport'ta yayınlanacak.

İSPANYA LA LIGA (S SPORT) İspanya La Liga ise 12 Ağustos'ta başlayacak ve 4 Haziran 2023'te sona erecek. Karşılaşmalar S Sport ekranlarından yayınlanacak.

132
28
30
13
15
13
15
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.