Hangisi Batman'in baş düşmanı Joker karakterini sinemada canlandıran aktörlerden biri değildir

Hangisi Batman'in baş düşmanı Joker karakterini sinemada canlandıran aktörlerden biri değildir
Hangisi Batman'in baş düşmanı Joker karakterini sinemada canlandıran aktörlerden biri değildir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Hangisi Batman'in baş düşmanı Joker karakterini sinemada canlandıran aktörlerden biri değildir 

A- Jack Nicholson

B-  Heart Ledgar

C-  Jared Leto

D- Hugh Jackman

Doğru Cevap: Hugh Jackman

Hugh Michael Jackman (d. 12 Ekim 1968) filmlerde, müzikal yapımlarda ve televizyonda yer almış Avustralyalı aktör ve yapımcıdır.
 
Jackman dünya çapındaki şöhretini süper kahramanları ve tarihsel kişilikleri oynadığı büyük yapımlarla elde etti. Wolverine'i canlandırdığı X-Men filmlerinin dışında başrolde oynadığı Büyülü Çift, Van Helsing, Prestij, Avustralya, Çelik Yumruklar, Sefiller ve Tutsak filmleriyle tanınır. Sefiller filmindeki performansı 2013'te ona En İyi Aktör dalında ilk Akademi Ödülü adaylığını ve Müzikal veya Komedi dalında En İyi Aktör dalında Altın Küre ödülünü kazandırdı. Ayrıca şarkıcı, dansçı ve sahne müzikali oyuncusu olan aktör The Boy from Oz'daki rolüyle Tony Ödülü'de kazandı.
 
Kasım 2008'de Open Salon Jackman'ı yaşayan en seksi erkeklerden biri seçti. Sonra aynı ayda People dergisi tarafından "Yaşayan En Seksi Erkek" olarak seçildi.
 
Üç kere Tony Ödülleri'nde sunuculuk yapıp bunlardan birindeki performansıyla Emmy Ödülü kazanan Jackman 22 Şubat 2009'da 81. Akademi Ödülleri'ni de sundu.
 
2012'nin Aralık ayında Hollywood Şöhretler Bulvarı'nda bir yıldızla onurlandırıldı.
 
2017'de çıkmış olan üçüncü Wolverine filmi Logan, onun son X-Men filmi olmuştur.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.