Haydarpaşa Numune Hastanesi Laboratuvar Sonuçları

Haydarpaşa Numune Hastanesi Laboratuvar Sonuçları
Bu yazımızda sizlere Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Laboratuvar Sonuçlarının nasıl ve nereden öğrenileceği konusunda bilgiler vereceğiz.

Haydarpaşa Numune Hastanesinden LABORATUVAR TAHLİL SONUÇLARI öğrenmek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Tahlil Sonuçları için tıklayınız

Telefon : 216 542 32 32
Randevu T : 182

Adres : Tıbbıye Caddesi No: 40 Üsküdar / İstanbul
Web : https://haydarpasanumuneah.saglik.gov.tr/

Dikkat Edilecek Hususlar

1. Laboratuvar sonuçlarına internet üzerinden erişebilmek için istenen sorgu bilgilerini nüfus cüzdanınızda yer aldığı şekilde giriniz.
2. Bilgisayarınızda ya da mobil cihazınızda (.pdf) oynatıcı (Adobe Reader) programının yüklenmiş ve güncel olduğuna dikkat ediniz.
Cihazınızda (.pdf) oynatıcı (Adobe Reader) programı yok ise verilen linke tıklayarak indirebilirsiniz. ( http://get.adobe.com/tr/reader/)
3. Yukarıda belirtilen maddelere rağmen laboratuvar sonuçlarınıza erişemiyorsanız farklı tarayıcılar üzerinden erişmeyi deneyiniz.
4. Barkod üzerindeki kişisel bilgilerinizi (T.C. Kimlik No vb.) ikinci kişi/kişilerle paylaşmayınız.
5. Hasta kayıt ve kabul işlemleri esnasında e-mail bilginizin güncel olduğundan emin olunuz.
6. "Sorgula" butonuna basıldıktan sonra açılacak ekranda "Rapor" butonuna basıldıktan sonra, ekrana çıkabilecek "pop-up" engellemelerinde "İzin Ver" seçeneği kullanılmalıdır.

12
12
12
11
11
11
11
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum