İbrani Dili ve Edebiyatı Taban Puanları

İbrani Dili ve Edebiyatı Taban Puanları
2020 yılında Üniversite bölüm tercihi yapacak olan ve İbrani Dili ve Edebiyatı bölümünü seçecek üniversite adayları için İbrani Dili ve Edebiyatı Taban ve Tavan puanları ile 2019 YKS Yerleştirme Başarı sıralamasını sırasını bir araya getirdik.

Bu puanlar 2019 Üniversitesi yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2020 YKS’ye girip tercih yapacaklar bu puanları göz önünde bulundurmalılar. 2019-2020 İbrani Dili ve Edebiyatı Taban Puanları ve Başarı Sıralaması şu şekilde :

2020 YKS'ye girenler aşağıda yer alan İbrani Dili ve Edebiyatı Bölümü taban puanları, İbrani Dili ve Edebiyatı başarı sıralaması ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

2020 TYT–AYT (YKS)’ye girenler aşağıda yer alan 2019 İbrani Dili ve Edebiyatı taban puanları,başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz. Bu puanlar son yılın Üniversitesi yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2020 TYT ve AYT yani YKS ye girip tercih yapacak olan üniversite adayları bu başarı sıralamalarını göz önünde bulundurmalılar.

İbrani Dili ve Edebiyatı Bölümü Hangi Üniversitelerde var sorusunun cevabı tek bir Üniversite ve Erciyes Üniversitesi diyebiliriz.
 İbrani Dili ve Edebiyatı Bölümü Hangi Puan türü ile öğrenci alıyor sorusunun cevabı DİL'dir.

# Not-1: Bu sayfadaki veriler bilgilendirme amaçlıdır. Tercih yapmadan önce ÖSYM'nin son yayınladığı kılavuzu inceleyip ona göre tercih listenizi hazırlayınız.

# Not-2: Bu haberimizi cep telefonu ile okuyorsanız tabloyu tam olarak görebilmek için yatay ekran okuyunuz.

İbrani Dili ve Edebiyatı Bölümü 2019 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması:

Üniversite Adı Bölüm Puan Türü Kont. Taban Puanı Başarı Sırası
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İbrani Dili ve Edebiyatı DİL 25 Dolmadı Dolmadı

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.