İhlas Eğitim Kurumları Eğitim Ücretleri

İhlas Eğitim Kurumları Eğitim Ücretleri
Bu yazımızda sizlere 2017-2018 İhlas Eğitim Kurumları Eğitim Ücretleri ne kadar olduğu konusunda bilgiler vereceğiz. Detaylar haberimizde...

İhlas Eğitim Kurumları Eğitim Ücretleri ne kadar?

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için belirlenen kayıt ücretleri aşağıdaki gibidir.
 
Okul Türü Fiyatı
Ana Okulu (Yemek Dahil) 16.500
İlkokul 18.900
Ortaokul 21.900
Anadolu Lisesi 23.900
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 20.000
Fen Lisesi 26.900
Bizimevler 6 İlkokulu ve Ortaokulu 26.900
Yemek Ücreti 3.400
Fiyatlara KDV dahildir.

İhlas Eğitim Kurumları Kayıt Şartları

Okullarımızda, üzerinde özenle durduğumuz en önemli husus öğrenci kaydıdır.
Anasınıfı, İlkokul 1.2.3. Sınıflarımıza ön görüşme yapılarak;
 
4., 5., 6., 7., 8. sınıf ve liselere başvuran öğrencilere ise sınıf seviyesine uygun Akademik Değerlendirme Sınavı sonucuna göre kayıt yapılır. Aday öğrenciler Akademik Değerlendirme Sınavı'na tabi tutulduktan sonra Rehberlik Servisi tarafından ön görüşmeye alınır. Sınav sonucu ve rehberlik servisi raporu doğrultusunda aday öğrencinin okullarımızda eğitim- öğretim görmeye hak kazanıp kazanmadığı velisine bildirilir.
 
Anaokullarımıza 36-66 ay arası, anasınıflarımıza ise 48-66 ay arası dolduran çocukların kaydı yapılır.
 
Gelişim yönünden ilkokula hazır olduğu anlaşılan 60-66 ay arası çocuklardan, velisinin yazılı isteği bulunanlar da ilkokul 1. sınıfına kaydedilir. İlkokula başlamaya hazır olmayanların durumlarını sağlık raporu ile belgelendirdiklerinde okul öncesi eğitime yönlendirilir.
 
Öğrencilerin kesin kayıtları "MEB E-Okul Sistemi" üzerinden elektronik ortamda yapılır. Kayıt yaptıracak öğrencinin kimlik belgesinin ve en son karnesinin fotokopisi istenir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.