İlgi duyduğunuz mesleğin gerektirdiği kişilik özelliklerini, becerileri ve eğitim sürecini araştırınız

İlgi duyduğunuz mesleğin gerektirdiği kişilik özelliklerini, becerileri ve eğitim sürecini araştırınız
İlgi duyduğunuz mesleğin gerektirdiği kişilik özelliklerini, becerileri ve eğitim sürecini araştırınız, edindiğiniz bilgileri sınıfta arkadaşlarınızla paylaşınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : İlgi duyduğunuz mesleğin gerektirdiği kişilik özelliklerini, becerileri ve eğitim sürecini araştırınız, edindiğiniz bilgileri sınıfta arkadaşlarınızla paylaşınız

Ödev cevabı kısaca : Spor: Ben futbolcu olmak isterdim. Ben de olması gereken özellikleri şöyle sırlayabilirim: Çok çalışmak, spor yapmayı sevmek, beslenmeme ve yaşantıma dikkat etmek, zararlı alışkanlıklardan uzak durmak, saygılı ve ahlaklı olmak.

İlgi duyduğumuz meslek olan Elektrik Mühendisliği, analitik düşünme yeteneği, detaylara dikkat etme, problem çözme becerisi ve iyi iletişim becerilerini gerektirir. Matematik ve fizik bilgisi, programlama ve teknik çizim ve tasarım becerileri de önemlidir. Elektrik Mühendisliği için lisans derecesi almak gereklidir ve staj veya iş deneyimi yapmak da faydalı olabilir. Bu bilgileri paylaşarak mesleğin gerekliliklerini ve eğitim sürecini arkadaşlarımızla daha iyi anlatabiliriz.

139
132
170
23
12
40
328
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.