İnstagram Hesap Aç - instagram Hesabı Nasıl Açılır | Instagram hesabımı nasıl oluştururum?

İnstagram Hesap Aç - instagram Hesabı Nasıl Açılır  | Instagram hesabımı nasıl oluştururum?
İnstagram hesap arama hakkında bilgi kısaca, İnstagram hesabı nasıl açılır kısaca anlatalım.

Son dönemin en popüler platformlarından biri olan İnstagram’da hesap açmak çok kolay! Öncelikle akıllı cihazınıza uygulamayı indirmeniz gerekiyor.

Uygulamayı iPhone ve iPad için App Store’dan, Android cihazlar için Google Play’den, Windows işletim sistemli cihazlar için de Windows Phone Store’dan indirebilirsiniz. Ardından akıllı cihazınızdan İnstagram simgesine dokunarak uygulamayı açın.

Uygulama açılınca öncelikle Kaydol’a dokunursanız sizden kullanıcı adı ve şifre belirlemenizi isteyecektir. Diğer bilgilerinizi de doldurduktan sonra Bitti’ye dokunarak İnstagram hesabı sahibi olabilirsiniz.

2010 yılınında Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulan Instagram sunduğu ücretsiz üyelik imkanları ile kısa zamanda tüm dünyada kullanılmaya başladı.  2012 yılında Facebook tarafından 1 milyon dolara satın alınan Instagrama ücretsiz üye olma imkanını kaçırma!

Instagram mobil cihazlar aracılığıyla fotoğraf paylaşma platformudur. Akıllı cihazlarla fotoğraf paylaşma imkanı sunan İnstagrama kaydol ve sende fotoğraflarını paylaşmaya başla! İlk olarak İOS olarak geliştirilen instagram daha sonra Android uygulaması ile daha çok kitleye ulaşmıştır. Instagram hızlı bir şekilde fotoğraf çekme ve fotoğraflara efektler uygulayarak sosyal medyada paylaşmanızı sağlar. Fotoğraflarınızı paylaşmak için sende hemen instagrama kayıt ol.

Mobil cihazınızın uygulama marketinden Instagram uygulamasını indirdikten sonra instagrama kayıt olma işlemlerini tamamlayarak, fotoğraflarınızı bedava olarak paylaşmaya başlayabilir, arkadaşlarınızın, ünlülerin paylaştığı fotoğrafları takip edebilirsiniz. Üstelik fotoğraflarınızı paylaşırken hesabınıza kısıtlamalar getirerek kimlerin görüp göremeyeceğini kendiniz belirleyebilirsiniz. Arkadaşlarının, ünlülerin fotoğraflarını takip etmek, kendi fotoğraflarını paylaşmak için sende hemen Instagrama üye ol!

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
68 Yorum