İşte Benim Stilim 3. Sezon Merve Çağrışlı Kimdir?

İşte Benim Stilim 3. Sezon Merve Çağrışlı Kimdir?
Merve Çağrışlı, İşte Benim Stilim 2. sezonunda podyuma çıkmasıyla jüri üyelerinin bir anda dikkatini çeken isim oldu. Güzelliğinin yanı sıra hem akademik kariyeri hem de moda girişimciliği olan Merve ÇAğrışlı yarışmanın en iddialı isimlerinden biri olacak

Merve Çağrışlı, İşte Benim Stilim 2. sezonunda podyuma çıkmasıyla jüri üyelerinin bir anda dikkatini çeken isim oldu. Güzelliğinin yanı sıra hem akademik kariyeri hem de moda girişimciliği olan Merve ÇAğrışlı yarışmanın en iddialı isimlerinden biri olacak.

Merve Çağrışlı kimdir?

27 yaşında olan Merve Makedon göçmeni bir anne ile Rusya göçmeni bir babanın çocuğudur. Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi mezunu olan Merve editörlük ve moda bloggerlığı yapıyor.
Ayrıca okulunda moda klübü kurarak Türkiye’de bir ilke imza atmış.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.