İşte Benim Stilim İlbige Uzun kimdir? Son 5 Kız 30 Mart Özel

İşte Benim Stilim İlbige Uzun kimdir? Son 5 Kız 30 Mart Özel
TV8 30 Mart Pazartesi ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim programına sonradan dahil olan İlgibe Uzun, değişik tarzıyla kendine ait hayran kitlesini şimdiden oluşturdu. Farklı giyim tarzıyla jüri üyelerininde beklentisini yüksek tutan İlbige Uzun boy

TV8 30 Mart Pazartesi ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim programına sonradan dahil olan İlgibe Uzun, değişik tarzıyla kendine ait hayran kitlesini şimdiden oluşturdu. Farklı giyim tarzıyla jüri üyelerininde beklentisini yüksek tutan İlbige Uzun boyu, kilosu, dövme fotoğrafları ve kimdir?

Birbirinden güzel 17 yarışmacılardan en genç olanı ise İlbige Uzun olarak dikkat çekmektedir. 1996 doğumlu olan İlbige Uzun daha önceden yüzme sporuyla oldukça ilgilenmiştir. Profesyonel olarak yüzme sporu yapan İlbige Uzun’ un Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır. Başarılı bir sporcu olan Şu anda İlbige Uzun şimdilerde ise Zumba eğitmenliği yapmaktadır.

İşte Benim Stilim süprpriz geri dönen kişi! . İşte Benim Stilim 2 mart büyüleyecek seksi performansı. İşte Benim Stilim’de yaşanacaklar. İşte Benim Stilim 2 mart sizler için süper bir bölüm daha geliyor.

Her gün severek ve beğenerek takip ettiğiniz bu güzel yarışmanın her bölümü bir önceki bölümünü aratmıyor. Ekranda sevilen yüzleri ile Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ekibi ile beraber sizlerde güzel bir yolculuğa çıkmak isterseniz sitemiz programın başından bu yana her gün sabit olarak yayınladığı yarışmanın özeti, fragmanı vede tabiki naklen yayını ile her zaman karşınızda olmaya devam edecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.