İstinye Park Açılış ve Kapanış Saatleri - İstinye Park Çalışma Saatleri

İstinye Park Açılış ve Kapanış Saatleri - İstinye Park Çalışma Saatleri
Bu yazımızda sizlere İstinye Park Açılış ve Kapanış Saatleri - İstinye Park Çalışma Saatleri ve İletişim bilgileri konusunda bilgiler vereceğiz.

İstanbul Maslak’ta bulunan İstinye Park, 2007 yılında hizmet vermeye başladı. İstinye Park’ın en önemli özelliği ve diğer AVM’lerden farkı, içerisinde yer alan mağazaların bir bölümünün açık alanda olması. 300’e yakın mağazası bulunan İstinye Park’ın 60’tan fazla yürüyen merdiveni bulunuyor. Ayrıca diğer AVM’lere göre bir farkı da sinema salonlarının alt katta yer alması. 12 tane sinema salonu bulunan alışveriş merkezi, vizyondaki filmleri izleyicisi ile buluşturmak için en iyi hizmeti veriyor.

Birçok ünlü markanın mağazalarından alışveriş yapabileceğiniz gibi, yemek yemek için de çeşitli mekanlardan birini tercih edebilirsiniz. İstinye Park, yalnızca bayramın ilk günü saat 13.00’de hizmet vermektedir. Onun haricinde her gün açılış saati 10.00 ve kapanış saati ise 22.00 saatleridir.

Adres ve Telefonu

İstinye Bayırı Cad.
No: 73 Sarıyer

T: (212) 345 55 55
E: info@istinyepark.com.tr

Otobüs Hatları

İstinyePark Durağı 29B FSM - 4. Levent Metro
29P Poligon Mah. - 4. Levent Metro
29Ş İstinye Dereiçi - Şişli
40B Sarıyer - Beşiktaş
42 Bahçeköy - 4. Levent Metro

Borsa Durağı (girişe 350 mt.) 22RE Reşitpaşa - Kabataş 59A - İstinye Dereiçi - Şişli
İTÜ Sarıyer Durağı (girişe 300 mt.) 29 Pınar Mah. - 4. Levent Metro
Minibüs: İstinye - Beşiktaş Tarabya - Beşiktaş
Servisler: 12.00 – 14.00 arasında Oto Sanayi ve İTÜ durağından kalkan servisleri kullanabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.