İvana Sert Kimdir? İvana Sert Kaç Yaşında ve Nereli

İvana Sert Kimdir? İvana Sert Kaç Yaşında ve Nereli
İvana Sert Kimdir, Yaşı Kaç, Boyu Kaç, Nerelidir, Sevgilisi Kimdir

İvana Sert Vücut Ölçüleri: 85-57-83

Kilosu: 54 kg

Metre Olarak Boyu: 1.67 m

Santimetre Olarak: 167 cm

Göz Rengi: Kahverengi

Doğal Saç Rengi: Koyu Kahverengi

İvana Sert Kişisel Özellikleri

Doğum Tarihi ve Yaşı: 25 Ekim 1979 (35)

Doğum Yeri (Nereli): Belgrad, Sırbistan

Güneş Burcu: Akrep

İvana Sert, 1981 yılında Sırbistan’da dünyaya geldi. 55 kg ve 1.67 m boyundadır.

Sırbistanda girdiği güzellik yarışmasında ‘Belgrad Güzeli’ tacını aldıktan sonra, “Miss Yugoslavya” güzellik yarışmasına katılır ve sonrasında Türkiye’de yapılan Miss Globe’a davet edilir.

Türkiye’ye geldiğinde bir sürü talihsizlik yaşamış, Bütün valizleri Sırbistan’da kalmış, final günü de kafasını duvara çarpmış ve üç dikiş atılmış, dikişleri alan doktorun da tacizine uğramıştır. Bütün bu olaylardan sonra ve avrupa da Türkiye bakış açısı da eklenince “Aslında Türkiye’den o zamanlar çok korkuyordum çünkü dünya Türkiye’ye çok başka bir gözle bakıyor. Türkiye’ye aşık olduğunu; burası ilk ülkem, Sırbistan ikinci sırada.” şu sözlerle söyler.

 İş adamı Yurdal Sert ile evliliğinden 1 oğlu vardır.

İvana Sert, Show Tv ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim moda programında jüri üyeliği yapmaktadır.

İvana Sert, Yurdal beyden ayrıldıktan sonra Sinan Akman ile ilişkiye başladı. Bir ara ayrılık haberleri çıkmasına rağmen çiftler yeniden beraber olduklarını son olarak yayınladıkları fotolar ile gösterdi.

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.