Kadir Gecesi ne zaman

Kadir Gecesi ne zaman
Kadir Gecesi Ne Zaman - 2018 Kadir Gecesi hangi gün? Milyonlarca Müslüman merakla ve hasretle Kadir gecesi ve Ramazan bayramını bekliyor. İşte Kadir gecesi ne zaman, Ramazan bayramı ne zaman? sorularının cevapları…

Kadir Gecesi Ne Zaman - 2018 Kadir Gecesi Tarihi - 2018 Kadir Gecesi Hangi Gün?

Kadir Gecesi, Ramazan ayının 26'sını 27'sine bağlayan gecesidir. Kuran-ı Kerim bu gecede indirilmiştir. 2018 yılı Kadir Gecesi İslam alemi için 1000 aydan daha bereketli olan Kadir gecesi, bu yıl 10 Haziranı Pazarı 11 Haziran Pazrtesi gününe bağlayan geceye gününe denk geliyor. İnanışa göre kadir gecesinde kılınan namaz bir ömre bedel sayılıyor ve bu gece edilen hiçbir dua geri çevrilmiyor. Kuranı Kerim’in bu ayda indirilmesinden dolayı kadir gecesi islam aleminin en değerli günü sayılıyor.

KADİR GECESİ MESAJLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KADİR GECESİ DUASI İÇİN TIKLAYINIZ

KADİR GECESİ NAMAZI İÇİN TIKLAYINIZ

KADİR GECESİ ÇEKİLMESİ GEREKEN TESBİHLER İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.