Karadeniz Teknik Üniversitesi Akademik Takvimi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Akademik Takvimi
2021-2022 Karadeniz Teknik Üniversitesi Lisansüstü ve Önlisans-Lisans Akademik Takvimi yayınlandı. Detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Karadeniz Teknik Üniversitesi 2021–2022 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi

Güz yarıyılı dersleri 13 Eylül tarihinde başlayacak ve 25 Aralık tarihinde sona erecek. Bahar yarıyılı dersleri 7 Şubat tarihinde başlayacak ve 20 Mayıs tarihinde sona erecek.

Güz yarıyılı ara sınavları 6-14 Kasım tarihlerinde, güz yarıyıl sonu sınavları 27 Aralık 9 Ocak tarihleri arasında yapılacak, bütünleme sınavları 17-23 Ocak tarihleri arasında yapılacak, mezuniyet sınavları ise 27-28 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Bahar yarıyılı ara sınavları 2-10 Nisan tarihlerinde, güz yarıyıl sonu sınavları 23 Mayıs 4 Haziran tarihleri arasında yapılacak, bütünleme sınavları 13-19 Haziran tarihleri arasında yapılacak, mezuniyet sınavları ise 23-24 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Önemli Not: Detaylı ve güncel bilgilere üniversitenin sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
2
1
1
1
2
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.