Karne notları öğrencinin değil performansın göstergesi

Karne notları öğrencinin değil performansın göstergesi
MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Güngör, karnedeki notların öğrencilerin değil, geçen dönem gösterilen performansın değerlendirmesi olduğunu belirtti.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör, cuma günü başlayacak sömestir tatiliyle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Tatilin, yoğun ve verimli geçen dönemin ardından, dinlenme ve eğlenme açısından çok değerli bir süre olduğuna değinen Güngör, ara tatilin ayrıca ikinci dönem için planlanan hedefler üzerine düşünmek için bir fırsat olduğunu vurguladı.
 
"Karnedeki notlar öğrencilerin değil, geçen dönem içerisinde gösterilen performansın değerlendirmesidir." ifadesini kullanan Güngör, bu değerlendirmenin, gelecek dönemdeki çalışmalara ışık tutacağına işaret etti.
 
Güngör, öğrencilere "Tatil süresince dinlenme ve eğlenme kadar sosyal etkinliklere de zaman ayırmanız, hem eğlenmeye hem de öğrenmeye imkan sağlayacaktır." dedi.

Anne babalara da tavsiyelerde bulunan Güngör, şunları kaydetti:

"Tatil, aile üyelerinin dönem boyunca fırsat bulamadıkları birçok şeyi paylaşabilmesi ve özellikle çocuklarınızla her zamankinden daha fazla vakit geçirmeniz açısından kıymetlidir. Bu zaman dilimini, birlikte planlanan kitap okuma saatleri, kültürel etkinlikler, sportif faaliyetler ve akraba ziyaretleriyle değerlendirerek, çocuklarınızın sosyalleşmesine, toplum içinde var olabilme çabalarına katkıda bulunabilirsiniz."

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum