Kendi cenazesi, vasiyeti üzerine 15 dakika geç başlatılan kişi kimdir

Kendi cenazesi, vasiyeti üzerine 15 dakika geç başlatılan kişi kimdir
Tüm randevulara geç kalmasıyla bilinen, kendi cenazesi, vasiyeti üzerine 15 dakika geç başlatılan kişi kimdir?

Soru : Tüm randevulara geç kalmasıyla bilinen, kendi cenazesi, vasiyeti üzerine 15 dakika geç başlatılan kişi kimdir?

A- Margaret Thatcher

B- Elizabeth Taylor

C- Hugo Chavez

D- Steve Jobs

Doğru Cevap : Elizabeth Taylor

Dame Elizabeth Rosemond Taylor (27 Şubat 1932 – 23 Mart 2011), iki kez Oscar kazanmış Liz Taylor olarak da tanınan İngiliz oyuncu. 79 yaşında kalp yetmezliğinden dolayı hayatını kaybetmiştir.
 
Taylor geçirdiği bir ameliyat sırasında tıbbi anlamda 5 dakika ölü kalmıştır. CNN'de yayınlanan Larry King Live isimli programda kendisi yaşadıklarını şöyle anlatmıştır:
 
"Michael Todd'un (uçak kazasında kaybettiği 3. eşi) ruhuyla karşılaştım. Ben de onunla burada kalmak istediğimi söyledim, fakat o bana dünyaya geri dönmem gerektiğini ve daha vaktimin gelmediğini söyledi. Onun aşkı ve sevgisi beni tekrar yaşama döndürdü."
 
Elizabeth Taylor yakın dostu Michael Jackson da dahil Hollywood'un birçok ünlüsünün da mezarının bulunduğu Forset Lawn Memorial Park mezarlığında defnedildi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum