Kenny hangi ünlü çizgi filmin kahramanlarıdır

Kenny hangi ünlü çizgi filmin kahramanlarıdır
Eric Cartman, Kyle Broflovsky, Stan Marsh ve genellikle her bölümün sonunda ölen Kenny hangi ünlü çizgi filmin kahramanlarıdır sorusunun cevabını vereceğiz.

Kim Milyoner Olmak İster 18 Şubat 2017 Cumartesi 655. Bölüm Yarışma Sorusu;

Soru : Eric Cartman, Kyle Broflovsky, Stan Marsh ve genellikle her bölümün sonunda ölen Kenny hangi ünlü çizgi filmin kahramanlarıdır?

Doğru Cevap: South Park

South Park, 1997 yılından itibaren yayınlanmakta olan ABD yapımı animasyon komedi dizisi.
Yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone'dur. ABD'de Comedy Central kanalında oynamaktadır. En son 20. sezonu yayınlanmıştır. Dizinin 1999 yılında South Park: Bigger, Longer & Uncut adlı uzun metraj sinema filmi gösterime girmiştir. Dizi, birçok alanda ödül kazanmıştır ve gelmiş geçmiş en popüler ve başarılı çizgi dizilerdendir.
South Park, The Simpsons ve Arthur'dan sonra ABD'de en uzun süreli yayınlanan çizgi dizidir. Dizinin 2019 yılına kadar devam edeceği açıklanmıştır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.