Kişisel bakımda SPA masajı objelerinin kullanıldığı merkezin adının Türkçe açılımı nedir

Kişisel bakımda SPA masajı objelerinin kullanıldığı merkezin adının Türkçe açılımı nedir
Kişisel bakımda SPA masajı objelerinin kullanıldığı merkezin adının Türkçe açılımı nedir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru :Kişisel bakımda SPA masajı objelerinin kullanıldığı merkezin adının Türkçe açılımı nedir

A- Suyla gelen sağlık

B- Duru su

C- Şifalı su merkezi 

D- Su masajı

Doğru Cevap: Suyla gelen sağlık

SPA nedir ve ne anlama gelir?

SPA kelimesi esasen Latincede “Selus Per Aqua” yani “Sudan Gelen Sağlık” veya “Su ile Gelen Sağlık” anlamlarına gelir. Zaten SPA’nın kökenleri de Romalılara uzanmaktadır. Zaman içinde Avrupa’ya yayılan SPA temel olarak su aile yapılan terapi ve bakımları kapsar. Bu hizmetlerin sunulduğu yerler ise SPA veya Spa Merkezi olarak tanımlanır.
 
Spa bakımlarında su ile birlikte, doğal ve şifalı taşlar, aromatik yağlar ve profesyonel masaj teknikleri de uygulanmaktadır. Spa merkezine gelenler bu masajlardan veya bakımlardan istedikleri birini seçebilirler.
 
Spa bakımlarının selülit tedavisinden, cilt bakımına veya stres atıcı masajlara kadar çeşitli türleri olabilir. Spa nedir, ne işe yarar diye merak edenlere cevabımız ise şu olacaktır; spa masajları ve bakımları ile günün stresinden uzaklaşmak, canlanmak, rahatlamak, anti selülit tedavisi görmek, yüz, cilt bakımı yapmak, temizlenmek yani her türlü terapiden faydalanmak mümkündür.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.