Köfteci Yusuf iş ilanları

Köfteci Yusuf iş ilanları
Bu yazımızda sizlere Köfteci Yusuf iş imkanları ve güncel iş ilanları hakkında bilgiler vereceğiz.
Şirket Kuruluş Yılı: 1996

Gıda ve restoran sektöründe hizmet veren ve Köfteci Yusuf A.Ş, 1996 yılında İznik’te kuruldu. 20 yıldır Türkiye’nin gıda ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren Köfteci Yusuf A.Ş, Avrupa standartlarında Türkiye’nin en büyük Köfte Fabrikası ünvanına sahip olup, Bursa ve ilçelerinde (İznik,Orhangazi,Gemlik,Yalova Yolu,Mudanya Yolu,İzmir Yolu,Görükle ), İzmir(Balçova Selway Outlet), Eskişehir(Üniversite Caddesi), Yalova, Bilecik – Bozüyük(Sarar Outlet ve Otoyol üzeri), Balıkesir - Susurluk ve yakında Kocaeli’de olmak üzere 15 şubemiz ile hizmet vermektedir.
Köfteci Yusuf markası ve restoranları, Temmuz 2015’te Hürriyet Gazetesi’nin Kelebek ekinde seçilen ‘’Türkiye’nin En İyi 10 Yol Lokantası’’ sıralamasında birinci seçilerek, Türkiye’nin en güvenilir restoran markası olmuştur.

Köfteci Yusuf A.Ş. markasının yanı sıra ‘’Yol Boyu Lezzetleri’’ konseptinde Köfteci Yusuf, DönerY, BurgerAge, Ciğer’ce ve Kamenta markaları ile 5 farklı konsepti müşterileriyle buluşmaya devam etmektedir. 

Faaliyet gösterdiği sektörler: Gıda,Restaurant - Cafe - Bar
Firma web sitesi: www.kofteciyusuf.com
Haftaiçi Çalışma Şekli: 08.00 - 00.30
Haftasonu Çalışma Saatleri (Cumartesi): 08.00 - 00.30
Haftasonu Çalışma Saatleri (Pazar): 08.00 - 00.30
Sosyal ve Yan Haklar : Servis, Yemek Kartı (Ticket, Multinet, Sodexo vb.)
 
Çalışan Profili
Beyaz Yaka Çalışan Sayısı: 100-149
Mavi Yaka Çalışan Sayısı: 3000-3999

Köfteci Yusuf iş ilanları için tıklayınız

Eti mangal veya mutfakta pişirmek için bir kaç püf nokta:

Et hazırlarken fazla kalın olmasın; Etin bir parmaktan kalın olması pişmesi sırasında kurumasına ve sertleşmesine yol açacaktır. Bir parmak genişliğinden daha kalın olması gerekiyor ise bıçağınız ile üstlerine kesik atınız.

Etin kurumasını engellemek; Tava veya ızgaranın ısınmış olması gerekiyor, etlerinizi oda sıcaklığa gelene kadar bekletin ve çok çevirmeyin bu şekilde etin kuruması engellenir

Daha yumuşak et için; Etin daha yumuşak olması için, eti kızartmadan önce limonun suyunu ete sürüp biraz bekletin. Limon suyu sayesinde etlerimiz daha yumuşacık ve lezzetli olacaktır.

Fırın sıcaklığına dikkat; Mangal veya tava dışında eti fırında pişiriyorsanız, fırın sıcaklığın 180 derecede olması gerekiyor.

Tuzu sonradan ilave et; Pişirme sırasında tuz eklemeyin. Sonradan tuzu eklerseniz etiniz sertleşmez.

Eti bekletin (dinlendirin); Dinlendirilmiş et daha yumuşak ve lezzetli olur. Terbiselini yaptıktan sonra 3-4 saat buzdolabında bekletiniz.

Yoğurt suyu ete yumuşaklık verir; Yoğurt suyunda bulunan asitler, etin daha yumuşak olmasına yardim edebilir.

Kaslı ve sinirli etler daha sert olur; Hayvanların baldır, bacak veya but gibi hareket etmelerine sağlayan bölgelerin etleri daha sert olacaktır. Daha yumuşak yerlerinden seçilen etler daha iyi olacaktır.

Etin kanını almak; Et çiğken yaklaşık 20 dakika kadar soğuk su içerinde bekletin. Soğuk su içerindeki et kanlarından arınmış olacaktır.

Eti yavaş ve kendi yağın da pişir; Etlerin içerindeki kaliteli bir protein kaynaklarının kaybolmaması için eti yavaş pişirin. Kızartma işleminde kullanacağımız ek yağlar eti daha sağlıksız yapacaktır. O yüzden sadece kendi yağında kızartmaya özen gösterin.

Sirkede eti yumuşatır; Haşlama tarzında hazırlanacak olan yemeklerde, haşlama suyu ekleyeceğimiz 2 yemek kaşığı sirke etin daha yumuşak olmasına yardımcı olur.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.