Komik, kolay ve en bilinen bilmeceler ve cevapları

Komik, kolay ve en bilinen bilmeceler ve cevapları
Komik, kolay ve en bilinen bilmeceler ve cevaplarını nedir, en komik bilmeceler nelerdir yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Komik, kolay ve en bilinen bilmeceler ve cevapları

Komik ve kolay olan ve bilmesi de çabuk olan bilmece soruları her zaman araştırılan konulardan biridir. Özellikle eğlenmek için kişiler birbirlerine bilmece sorarak zaman geçirmeyi sevdiklerinden bilmeceleri araştırarak öğrenmektedir. Komik, kolay ve en bilinen bilmeceler ile cevapları şu şekildedir:

Eski bilmeceler ve cevapları birçok kişi tarafından merak edilen konulardan biridir. Özellikle bazı kişiler bilmeceleri ve cevaplarını merak ettiği için internetten araştırmaktadır. Birbirlerine bilmece sorarak eğlenen ve aynı zamanda bir takım bilgiler edinen kişiler eski bilmeceleri merak etmektedir. Eski ve en güzel bilmeceler şu şekildedir:

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.