KPSS Önlisans sınav soruları nasıldı kolaymı zormu?

KPSS Önlisans sınav soruları nasıldı kolaymı zormu?
ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) önlisans oturumu 11.30'da tamamlandı. Peki KPSS önlisans sınavı nasıl geçti? KPSS ile ilgili yorumlara haberimizden ulaşabilirsiniz

Kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına personel atamak için yapılan KPSS önlisans oturumu saat 11.30'da tamamlandı. Peki KPSS sınavına giren öğrenciler için sınav zor muydu? İşte KPSS önlisans yorumları...

Genel yetenek ve genel kültür testlerinden oluşan KPSS önlisans saat 9.30'da başladı. Toplam 120 soruya 120 dakika verilen sınav, tek oturumda tamamlandı.

YURTTAN 2016-KPSS ÖNLİSANS YORUMLARI

Kamu personeli adaylarının katıldığı genel yetenek ve genel kültür testlerinden yapılan ve saat 9.30'da başlayan KPSS önlisans, 11.30'da sona erdi. Sınavdan sonra öğrenciler sorular hakkında yorumlarını dile getirdi. Bazı adaylar sınavın kolay olduğunu söylerken bazılarıda zorlandıklarını dile getiriyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.