KPSS Puan Hesaplama Önlisans 2014

KPSS Puan Hesaplama Önlisans 2014
2014 KPSS puan hesaplama robotu önlisans düzeyi için sayfamızda. 27 Eylül önlisans KPSS puan hesaplama motoru.

KPSS Lisans 2014 Sınavı Soru ve Cevapları (Soru ve cevapların sınav sonuçları ile birlikte %20 oranında açıklanması bekleniyor. Soru ve cevaplar yayımlandığında bağlantı aktif hale gelecek)

2014 Önlisans kadrolara atanmak için yapılan 2014 Önlisans düzeyi KPSS sonrası KPSS puan hesaplama robotu sayfamızda. KPSS puan hesaplama için aşağıdaki KPSS puan hesaplama robotunu kullanabilirsiniz. 2014 KPSS puan hesaplama sistemi, en son yapılan KPSS sınav puanalrı ortalaması baz alınarak oluşturulmuştur.
 

2014 KPSS Puanı Nasıl Hesaplanır, Öğrenelim Daha Sonra Aşağıdaki Robotu Kullanabilirsiniz.
(Genel Yetenek Net Cevapları+Genel Yetenek Net Cevapları)*0,44+Eğitim Bilimleri Net Cevapları*0,45 = KPSS Puanı
Kamu Personeli Seçme Sınavı Puanları Nasıl Hesaplanır?
Adayların KPSS puanının hesaplanmasında kullanılan işlem basamakları aşağıda verilmiştir.
KPSS puanın belirlenmesinde o yıl sınava giren öğrencilerin aritmetik ortalama ve standart sapma değerleri belirleyici olmaktadır.
 
Aşağıda verilen ilgili bölümlere KPSS Genel Yetenek (60 Soru) , KPSS Genel Kültür (60 Soru) Yanlış Sayınızı ve Net Sayınızı giriniz.  KPSS Puan Hesaplama otomatik olarak gerçekleştirilecektir.

KPSS Önlisans-Ortaöğretim Puan Hesaplama için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.