KYK Yurt Yemek Ücretleri ve Saatleri (Fiyat Listesi)

KYK Yurt Yemek Ücretleri ve Saatleri (Fiyat Listesi)
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrencilere sunulan yemek hizmetlerinin saatlerinde yeni bir düzenleme yaptı.

Daha önce, 16.00 – 24.00 saatleri arasında verilen akşam yemeklerinin, öğrencilerimizin yemek saatleri ile okul saatlerinin çakışmaması adına bugünden itibaren 14.00-24.00 saatleri arasında verilecek şekilde düzenlendi.

KYK’ya ait yurtlarda sabah kahvaltısı ise 06.00-12.00 saatleri arasında veriliyor.

Yemek ücretleriyle alakalı KYK’nın resmi sitesinde yayınlanacak listeyi sizinle paylaşacağız!

Yurtlarımızda barınan öğrencilerin sağlıklı, dengeli ve ucuz beslenebilmeleri için müstecirler aracılığı ile işletilen lokanta-kantin, kafeterya gibi hizmet yerleri bulunmaktadır.
 
Yemeklerin fiyatı, piyasa fiyatları ortalamasının en az %35 oranında indirimli olup mutfak, depo, kullanılan araç gereçler ile malzemelerin kalitesi ve hijyen şartlarına uygunluğu diyetisyenler ya da yurt yöneticileri tarafından devamlı kontrol edilmektedir. Yemekler alakart ya da tabldot olarak verilmektedir.
 
Yurtlarımızda barınan öğrencilere yapılan günlük beslenme yardımı;

2015 yılında 2,50 TL’si sabah kahvaltısı, 5,50 TL’si akşam yemeği olmak üzere toplam 8,00 TL olarak verilen Beslenme Yardımı, 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren kahvaltı yardımı 3,00 TL, akşam yemeği ise 6,00 TL olmak üzere toplam 9,00 TL’ye yükseltilmiştir.

Devlet koruması altındaki öğrencilere; 2016 yılında günlük 19,00 TL Beslenme Yardımı yapılmaktadır.

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.