Lise Boş kontenjanları açıklandı - e-Okul Sorgula 29.08.2014

Lise Boş kontenjanları açıklandı - e-Okul Sorgula 29.08.2014
Boş lise kontenjanları hangileri? Fen liselerinde boş kontenjan kaldı mı? Anadolu lisesini yedek olarak kazananlar ne yapmalı? Hangi liselerde boş kontenjan kaldı?

TEOG yerleştirme sonucunu öğrenen öğrenciler şimdi hangi liseye gideceklerini merak ediyorlar. Milyonlarca öğrenci hayalini kurduğu lisede boş kontenjan varmı yokmu araştırıyor boş lise kontenjanlarını merak eden öğrenciler için güncel boş lise kontenjanlarını buradan takip edebilirsiniz.

Lise kontenjanları açıklandı mı? TEOG yerleştirme sonuçlarını öğrenen milyonlarca öğrenci lise kontenjanlarını merak etmeye başladı.  2014-2015 boş lise kontenjanları. Boş lise kontenjanları açıklandı mı? Hangi liselerde boş kontenjan var? TEOG yerleştirme sonuçlarını öğrenen milyonlarca öğrenci şimdilerde okuluna kayıt olmak için gün sayıyorlar. Anadolu ve Fen lisesi kazanan öğrencilerin aksine yedek listeden okul kazanan öğrenciler şehirlerindeki liselerin kontenjanlarını merak ediyorlar.
.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Yerleştirilme Sonuçlarını Açıkladı. TEOG Tercih Sonuçları e-okul.meb.gov.tr'den Açıklandı. MEB'in 2014 TEOG Tercih Sonuçları Duyurusu ile Lise Nakil İşlemleri.

2014 2015 e okul lise okul kontenjanları açıklandı..teog lise tercih işlemleri 31 temmuz 8 agustos 2014 tarihleri arasında yapılacaktır....2014 teog sonucu tercih işleminde bulunan ve bir orta öğretim kurumuna(Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Düz Lise, Meslek Lisesi) yerleştiği meb tarafından duyurulan öğrenciler e okul kayıt işlemlerini yapacaklar.
 
E okul sistemine kayıt yaptıran öğrenciler ile kayıt yaptırmayan öğrencilerin belirlenmesinden sonra boş kalan okul kontenjanları meb tarafından tekrar duyurulacak.

2014 2015 yılı E okul lise okul kontenjanları açıklandı..
TEOG BOŞ KONTENJANLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.