Lise son sınıflara, bir hak daha verilecek

Lise son sınıflara, bir hak daha verilecek
Avcı, Başkent Öğretmenevi'nde, eğitim muhabirlerine verdiği iftarda, gündeme ilişkin soruları yanıtladı

-"Her sene yapıyoruz bu sene de yaparız. Bir sınav hakkı vereceğiz. Devamsızlıktan kalanların devamsızlığının dikkate alınmayacaığı bir düzenleme yapacağız"
-"Bugün itibariyle Türkiye genelinde 936 Anadolu İmam Hatip Lisesi, bin 355 imam hatip ortaokulu var. Toplam öğrenci sayımız ortaokul artı lise 713 bin 884"
-"(Merkezi sınavlar) Bu sene 8. sınıflarda devam edilecek, daha küçük sınıflara henüz geçilmeyecek"

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, lise son sınıf öğrencilerine sınav hakkı verilmesine ilişkin "Bir sınav hakkı vereceğiz. Devamsızlıktan kalanların devamsızlığının dikkate alınmayacağı bir düzenleme yapacağız" dedi.

Avcı, Başkent Öğretmenevi'nde, eğitim muhabirlerine verdiği iftarda, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Bakan Avcı, lise son sınıfta tek dersten kalan öğrencilere dair bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru üzerine "Her sene yapıyoruz, bu sene de yaparız. Bir sınav hakkı vereceğiz. Devamsızlıktan kalanların devamsızlığının dikkate alınmayacağı bir düzenleme yapacağız" yanıtını verdi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.