LYS günü toplu ulaşım ücretsiz

LYS günü toplu ulaşım ücretsiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 10-11 ve 17-18 Haziran'da yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) girecek öğrenci ve görevlilere toplu ulaşım araçlarının ücretsiz hizmet vermesini içeren önergeyi oy birliğiyle kabul etti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin Meclis 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet başkanlığında yapılan mayıs ayı toplantılarının ilk birleşiminde, AK Parti Grup Başkan Vekili Temel Başalan ve CHP Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülsever, LYS sınavlarında toplu ulaşım araçlarının, öğrenci ve görevlilere ücretsiz hizmet vermesini içeren önerge verdi.
 
Söz konusu önerge, Meclis üyelerince oy birliğiyle kabul edildi.
 
Karara göre; 2017- ÖSYS kapsamında 10 - 11 - 17 - 18 Haziran 2017 tarihlerindeki Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) girecek öğrenci ve görevliler, 07.00 - 16.00 saatleri arasında sınav giriş veya görevli belgelerini ibraz ederek; İETT Otobüsleri, Otobüs A.Ş. Otobüsleri, Özel Halk Otobüsleri, Metrobüs, Nostaljik Tramvay ve Tünel) araçları, Şehir Hatları Vapurları, Özel Deniz Motorları, Tramvay, Metro, Hafif Metro, Füniküler, Teleferik ve Kadıköy Moda Nostaljik Tramvayı’nı ücretsiz kullanacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.