MDŞYÇZ Grubu Ses Çalışmaları

MDŞYÇZ Grubu Ses Çalışmaları
MDŞYÇZ Ses Grubu Çalışmaları, 1.sınıf MDŞYÇZ ses çalışmaları, 4.grup ses çalışmaları mdşyçz, ilkokul 1.sınıf ses grupları MDŞYÇZ , MDŞYÇZ grubu ses çalışmaları

1.Sınıfta İlk okuma ve yazmada temel olan 6 ses grubunun 4. grup çalışması MDŞYÇZ  ‘dir. Milli Eğitim Bakanlığının ses gruplarında yaptığı  son düzenlemesi ile birlikte 1.sınıfta okuma yazma çalışmalarında da selerin veriliş sırası itibarıyla değişiklik olmuş oldu.  Amaç ise şimdiye kadar yapılan okuma yazma çalışmalarında karşılaşılan sorunlara çözüm oluşturmak ve öğrencilerin daha hızlı okumaya geçmelerini sağlamak. Daha önce bu grup yani 4.grup ses çalışmasıMDŞYÇZ ses çalışmaları olarak adlandırılmıştı. Son değişiklikle birlikte bu grupta Ö,B,Ü  sesleri gruptan alınarak yerlerine m, d, y sesleri alındı. Böylece 4.grup ses çalışmaları MDŞYÇZ olarak adlandırıldı.

2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren 1.sınıf öğrencilerine verilecek ses grupları :
1. Ses grubu çalışmaları : ELAN
2. Ses grubu çalışmaları : İTOBU
3. Ses grubu çalışmaları : KIRÖSÜ
4. Ses grubu çalışmaları : MDŞYCZ
5. Ses grubu çalışmaları : ÇGPH
6. Ses grubu çalışmaları : FVĞJ

MDŞYÇZ ses grubu çalışmalarında m sesi, d sesi, ş sesi , y sesi, ç sesi ve z sesi çalışmaları yer alıyor. Bu kapsamda 1.sınıf mdşyçz ses grubu ile ilgili metinmdşyçz grubu çalışma sayfası ve mdşyçz grubu ses çalışmaları yer alıyor.

mdşyçz ses grupları ile ilgili olarak mdşyçz etkinlikleri ve mdşyçz ses çalışmalarıile ilgili oluşturduğumuz kategoride yeri geldiğince çeşitli çalışmalara yer vereceğiz. 1.sınıf mdşyçz etkinlik çalışmaları kapsamında sırasıyla m sesi etkinlikleri, d sesi çalışmaları, ş sesi etkinlik çalışmaları ,y sesi , ç sesi çalışmaları ve z sesi çalışmalarına yer vereceğiz.

MDŞYÇZ Grubu Ses Çalışmaları İçin Tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.