MEB Artık Sosyal Medyada da Aktif

MEB Artık Sosyal Medyada da Aktif
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), veli ve öğrencileri bilgilendirmek, kamuoyuyla iletişimini aktif bir biçimde sürdürebilmek maksadıyla bundan sonra sosyal medyada (Facebook, Twitter, İnstagram) aktif olacak.

Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Bakanlığın, kamuoyunu bilgilendirme amaçlı bilgi notları ve basın duyuruları artık sosyal medyada yer alacak.

Yazılı ve görsel medya araçlarının yanı sıra internet sayfaları ve "ALO 147" ile öğrenci ve velileri aktif şekilde bilgilendiren Bakanlık, yeni açılan sosyal medya hesaplarıyla da kamuoyuyla iletişimini arttıracak.

MEB'e ait sosyal medya hesapları şöyle:

"facebook.com/mebbasinmus

Twitter.com/meb_basin

instagram.com/mebbasin

Youtube.com/c/mebbasin"

Bakanlık yetkilileri, bu hesaplar haricinde, MEB adına daha önceden açılan hiçbir hesabın doğru olmadığını ve bu hesaplar dışında yapılan hiçbir paylaşıma itibar edilmemesi gerektiğini kaydetti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.