Messenger'a grup video sohbet özelliği geldi

Messenger'a grup video sohbet özelliği geldi
Facebook'un Messenger'e eklediği yeni özellik, sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları arasında dengeleri değiştirecek..

Facebook, Messenger kullanıcılarının uzun zamandır istediği grup video sohbet özelliğini yayına aldığını duyurdu. Messenger'da grup video sohbeti başlatmak son derece kolay...

KAMERA BUTONUNA DOKUNARAK VİDEO SOHBET BAŞLATILIYOR

Kullanıcı bir grup sohbetine girdikten veya yenisini başlattıktan sonra ekrandaki kamera butonuna dokunarak video sohbeti başlatıyor. Diğer kullanıcılar da video yayını yapan kullanıcıları görebiliyorlar.

EN FAZLA 50 KİŞİ VİDEO HABERE KATILABİLİYOR

Sohbete video ile katılmak isteyenlerin de aynı şekilde ekrandaki kamera ikonuna dokunmaları yeterli oluyor. Ancak grup video sohbetin kullanımı ve anlaşılması biraz "karışık" görünüyor. Sohbet grubundaki 50 kişi video sohbete katılabiliyor.

ANCAK UYGULAMA EKRANINDA EN FAZLA 6 KİŞİNİN VİDEOSUNA İZİN VEREBİLİYOR

Ancak mobil cihazların 50 kişinin ses ve video dosyalarını hem alması hem de bunlara veri göndermesi kolay iş değil. Uygulama ekranda sadece 6 kişinin videosuna izin verebiliyor. Elbette bu 6 kişinin hepsi de aynı anda konuşmaya kalktığında, kiminin sesinin ekrana geleceği de ayrıca bir problem..

BUGÜNDEN İTİBAREN YAYINA ALINDI

shiftdelete'in haberine göre, uygulama bu durumda sesi daha baskın çıkan, sohbetteki dominant kişinin sesini hoparlöre veriyor.. Yani mesele biraz karışık. Pratikte nasıl bir kulanım sunduğu, kullanıcıların deneyimleriyle belirlenecek. Yeni özellik bugünden itibaren yayına alındı. Kısa sürede tüm dünyadaki iOS ve Android Messenger uygulamaları güncellenmiş olacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.