Muhafız, garip yaratık, tavsiye, gezip tozmak, mizaç, yaşam deneyimleri ve fidan kelime ve kelime gruplarının anlamları nedir

Muhafız, garip yaratık, tavsiye, gezip tozmak, mizaç, yaşam deneyimleri ve fidan kelime ve kelime gruplarının anlamları nedir
Muhafız, garip yaratık, tavsiye, gezip tozmak, mizaç, yaşam deneyimleri ve fidan kelime ve kelime gruplarının anlamları nedir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Muhafız, garip yaratık, tavsiye, gezip tozmak ve mizaç kelime ve kelime gruplarının anlamları nedir

  • Muhafız: Bir şeyin korunması, gözetilmesi veya bekçiliğini yapmakla görevli olan kişi veya birlik.
  • Garip yaratık: Olağandışı veya sıra dışı bir şekilde tuhaf bir şekilde yaratılmış canlı.
  • Tavsiye: Bir kişiye veya gruba, yapılması, yapılması veya yapmaktan kaçınılması gereken bir şey hakkında bilgi veya öneri verme eylemi.
  • Gezip tozmak: Belli bir yeri keşfetmek veya gezmek için dolaşmak, gezinmek.
  • Mizaç: Bir kimsenin veya bir şeyin genel ruh hali, ruhsal durumu veya karakteri.
  • Yaşam deneyimleri: Bir kişinin yaşadığı olaylar, karşılaştığı durumlar, edindiği bilgi ve tecrübelerin tümü.
  • Fidan: Genellikle ağaç, çalı veya bitki türlerinin küçük, genç ve yeni yetişen bitkisel kısımları. Ağaç, çalı veya bitkilerin yeniden dikim veya ekim için kullanılmak üzere yetiştirilen küçük bitkileri.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.