Mustafa Hasanoğlu Vakfı bursları

Mustafa Hasanoğlu Vakfı bursları
Mustafa Hasanoğlu Vakfı, Hasanoğlu İnşaat tarafından Eğitim, Sağlık, Bilim ve Çevre alanlarında yardıma ve desteğe ihtiyaç duyan kişilere ulaşmak ve o kişilere yardımcı olmak amacıyla kurulmuştur.

Mustafa Hasanoğlu Vakıf burs başvuruları internet üzerinden formun doldurulması ve istenilen belgelerin digital olarak forma eklenmesiyle gerçekleşir. Başvurular arasında başarı ve ihtiyaç kriterine göre yapılacak sıralamanın ardından adaylardan istenilen belgeleri vakıfa ulaştırmaları istenilir.

Başvurular 15 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşmektedir.

Başvuru için TIKLAYINIZ

  • Burs başvuruları her yıl 15 Eylül – 15 Ekim tarihleri arasında Mustafa Hasanoğlu Vakfı’nın internet sitesi üzerinden, form doldurmak sureti ile online olarak yapılacaktır.
  • Bursiyer adayları istenilen belgelerin tamamını bir seferde belirlenmiş olan tarihe kadar Mustafa Hasanoğlu Vakfına göndermek ile yükümlüdür. Belgeleri eksik gelen başvurular işleme alınmaz ve öngörülen sürede belgelerin tamamı Mustafa Hasanoğlu Vakfı ’na ulaşmadığı takdirde bursiyer adaylığından çıkarılır.
  • Bursiyer adaylarının belgeleri başvurularındaki beyanları ile karşılaştırılır. Değerlendirmeye esas oluşturan beyana aykırı bilgiler incelenir ve gerekli görülen durumlarda aday süreç dışına çıkartılır ve burs verilmez.
  • Burs başvuru süresi sona erdiğinde adaylar bilgilerinde herhangi bir değişiklik yapamazlar.
  • Sistem, Üniversite Giriş Yerleşme Puan Başarı sırasına göre başvuru yapmış olan tüm adayları elektronik olarak sıralar.
  • Kontenjan Listeleri, Burs Komitesine sunularak adaylar maddi desteğe duydukları ihtiyaç açısından değerlendirilirler.
  • Önce “başarı” kritine göre elektronik olarak oluşturulan liste Burs Komitesi’nde “ihtiyaç” kriterine göre de değerlendirildikten sonra son şeklini almış olur.
  • Sonuçlar her yıl 15 Kasım tarihinde, Mustafa Hasanoğlu Vakfı’nın internet sitesinde duyurulur

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum