Nasıl bir dünya istersiniz kompozisyon

Nasıl bir dünya istersiniz kompozisyon
Savaş, kan, vahşetin yerine barışın, huzurun, mutluluğun hakim olduğu; Paranın hüküm sürmediği, insanların onurunu satın alamadığı; birbirine günaydın demeyi bile çok gören insanların olmadığı, güler yüzlü insanlarla dolu bir dünya

Nasıl Bir Dünyada Yaşamak İsterdiniz Kompozisyon

Ben savaşların olmadığı huzur içinde barış dolu bir dünyada yaşamak isterdim. Çünkü dünyada savaşlar olmazsa ve insanlar huzur içinde yaşarsa hiçbir insan acı çekmeyecek ve üzülmeyecektir. Yaşamak istediğim dünyada insanlar birbirlerine saygılı ve hoşgörülü olsun isterdim. Bir toplumda küçükler büyüklerine saygılı olursa ve büyükler de küçüklere sevgi ile davranırsa bu toplumda yaşayan insanlar sorunlarla karşılaşmaz. İnsanlar sürekli dayanışma içinde olur ve yardımlaşırlar. İnsanlar arasında güven oluşacağı için dünyada huzur olur.
 
Ben aynı zamanda insanların doğa ile barışık olduğu bir dünyada yaşamak isterdim. İnsanların hayvanları koruduğu ve onlara değer verdiği, onlara zulüm etmediği bir dünyada yaşamak isterdim. Çiçekler içinde arkadaşlarımla temiz bir havada güvenle oyunlar oynayabileceğim bir dünyada yaşamak isterdim.

Kaynak:Eğitim Sistem

2043
302
1885
1116
146
150
560
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum