Öğrencilerin devamsızlıklarını e-okula kim girer?

Öğrencilerin devamsızlıklarını e-okula kim girer?
Öğrenci devamsızlıklarını ilkokul öğretmenleri e-okula girmeli midir? İşte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı'nda öğretmen olarak görev yapan personelin öğrencidevamsızlığını e-okula girme görevi var mıdır? şeklindeki sorunun çok net bir cevabı vardır. İlkokul da olsa ortaokulda olsa hatta lise de olsa öğretmenin öğrenci devamsızlığını sisteme girme görevi yoktur. Öğretmen, öğrenci devamsızlıklarını sisteme girmeyebilir ya da okul/kurum müdürü öğretmene böyle bir görev veremez. Öğrenci devamsızlıklarını e-okul'a girme görevi ilkokulda da ortaokulda da lisede de müdürün belirlediği yani bu görevi verdiği müdür yardımcısınındır. Öğrenci devamsızlıklarını girmek ile yükümlü kişi ilgili müdür yardımcısıdır. Öğretmeler bu konuda kesinlikle görevli değildir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.