Öğretmen atama kontenjanları ve taban puanları belli oldu

Öğretmen atama kontenjanları ve taban puanları belli oldu
Öğretmen atama kontenjanları ve taban puanları MEB tarafında açıklandı. Öğretmen atamaları taban puanları ve kontenjanları

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, 37 bin öğretmen atamasına ilişkin branş dağılımının bugün saat 12 de ilan edileceğini açıkladı.

Tekin, kişisel twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Herkese günaydın. Atamayı bekleyen öğretmen adayı arkadaşların sabırsızlıkla beklediği atamaya branşlara ilişkin dağılımı bugün saat 12.00 itibariyle ilan edeceğiz. Herkese başarılar, hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

İŞTE 37 BİN ÖĞRETMEN ATAMA KADROSUNUN BRANŞ DAĞILIMI

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama sonrası saat 12'de 37 bin öğretmen atamasının branş dağılım açıklandı.

MEB, 37 bin öğretmen atama kadrosunun branş dağılımını yayımladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, 37 bin öğretmen kadrosuna atama için 4-10 Eylül'de başvuru alacak, 15 Eylül'de atamaları gerçekleştirecek.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.